Noua masina de caserat Lsmidesk Superspeed va perimite sa schimbati complet modul de lucru, prin sistemul motorizat, comutatorul de picior si cele 6 butoane sus/jos pentru deplasarea rolei. Cu un design foarte robust si datorita cadrului sau dintr-o singura bucata care asigura o ghidare foarte precisa a rolei de presiune, masa de caserat Lamidesk Superspeed ​​reprezinta o solutie fiabila si durabila pentru profesionistii exigenti.

Lamidesk Superspeed este un echipament usor de utilizat cu control motorizat. Iar, acest lucru va permite sa laminati sau sa realizati imprimari mari cu usurinta si fara asistenta. Cel mai important avantaj al echipamentului Lamidesk Superspeed ​​este faptul ca totul se intampla de la marginea mesei. Aceasta zona de lucru fiind usor accesibila operatorului si permite caserarea rapida si usoara, spre deosebire de modelele manuale.

Lucrati mai eficient datorita mesei de caserat

Proiectanții Lamidesk au descoperit ca, in timpul montarii sau aplicarii, rola ocupa de fiecare data trei pozitii specifice. Datorita controlului mesei de caserat dumneavoastra., in calitate de operator, puteti determina singur aceste pozitii, adaptate dorintelor si nevoilor dumneavoastra. Acest lucru va permite sa lucrati mai rapid si mai eficient!

 

Care sunt cele mai importante caracteristici ale echipamentului Lamidesk Superspeed?

  • ergonomie excelenta;
  • viteza de lucru foarte rapida;
  • pedala de picior din metal cu 3 parti si memorie presetata;
  • setul motorizat care poate fi adaugat la majoritatea masinilor noastre de catre utilizator in doar 20 de minute;
  • poate fi folosita ca SuperSpeed sau alternativ in modul manual